Το χιονοδρομικό

Από το 2007 στη Ζήρεια λειτουργεί ένα μικρό χιονοδρομικό κέντρο άριστα οργανωμένο. Υπάρχει ένα baby lift μήκους 200μ για τους μικρούς φίλους του ski με δάσκαλο που διαθέτει ο Δήμος Ξυλοκάστρου. Για τους μεγαλύτερους υπάρχει μια εξαιρετική πίστα 700μ στην αρχή της κόκκινη και μετά μπλε που εξυπηρετείται από έναν συρόμενο αναβατήρα πιατάκι.
Η πρόσβαση στο χιονοδρομικό γίνεται από τον επαρχιακό δρόμο 7χλμ από το συγκρότημα.

Ορειβατικό μονοπάτι

Το ορειβατικό μονοπάτι διοργάνωσε το Grand Chalet. Μαγευτική διαδρομή μέσα στο αιωνόβιο ελατόδασος της Ζήρειας. Καθ όλη την διάρκεια της διαδρομής μέχρι τα 1700 μέτρα συντροφιά είχαμε τον ήχο και τις εικόνες από τα κρυστάλλινα τρεχούμενα νερά του βουνού. Απίστευτη αίσθηση καθαρής ενέργειας και ευεξίας.

Το Chalet

Στο χιονοδρομικό υπάρχει ένα μεγάλο parking ,κατάστημα ενοικίασης εξοπλισμού ski, όπως επίσης και ένα μεγάλο ζεστό chalet με εξαιρετική θέα, πολλά ροφήματα, γλυκά και σνακ.
Μεγάλο συν η πολύ καλή ενέργεια των ανθρώπων του και η φιλική διάθεση.

Cross training (Ενδυνάμωση)

Η δραστηριότητα του cross training πραγματοποιήθηκε στα 1550 μέτρα σε μία καταπράσινη κοιλάδα της Ζήρειας πνιγμένη κυριολεκτικά στα έλατα και στα πεύκα. Εισηγητές και καθοδηγητές της δραστηριότητας ο Γιώργος Πεταλάς και ο Νίκος Χρυσάφης, αθλητές με μεγάλη εμπειρία και διακρίσεις σε Εθνικό και Διεθνές επίπεδο. Ενδεικτικά ο Γιώργος Πεταλάς έχει στην κατοχή του 20 πανελλήνια πρωταθλήματα στην ποδηλασία, 15 βαλκανικά και 1 πανευρωπαϊκό.

Προσφορές Ski

ΣΑΒΒΑΤΟ/ΚΥΡΙΑΚΗ
Το Grand chalet σε συνεργασία με τους ανθρώπους του χιονοδρομικού κέντρου Ζήρειας σας δίνει την δυνατότητα να έχετε εξοπλισμό και δάσκαλο του ski στην ώρα που έχετε ζητήσει.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ
Εκτός από την δυνατότητα άμεσης παροχής εξοπλισμού και δασκάλου ski το Grand chalet σας δίνει ελκυστικά εκπτωτικά πακέτα.

Life coaching

Το σεμινάριο του Life Coaching πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Grand Chalet σε δύο περιόδους , 1η ημέρα διάλεξη και 2η ημέρα πρακτική σε μορφή συζήτησης . Το Life Coaching είναι ένα σύστημα υπηρεσιών με πρωταρχικό στόχο την προσωπική ανάπτυξη. Εισηγητής του σεμιναρίου ο Μιχάλης Παπαιωάννου, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ-Wellness specialist, δεκαθλητής και σύμβουλος NLP Coaching.

Snowmobile

Μοναδικό οικονομικό πακέτο για τρία άτομα και άνω. Jeep σας παραλαμβάνει έξω από το chalet σας με προορισμό το χιονοδρομικό κέντρο Ζήρειας όπου τα snowmobile με αποκλειστικό οδηγό και ο ανάλογος εξοπλισμός σας περιμένουν για μια μαγευτική περιπέτεια. Μετά το τέλος της περιπέτειας και από ένα ζεστό ρόφημα το jeep αναλαμβάνει να σας μεταφέρει με ασφάλεια πίσω στο chalet σας. Για τις πιο extreme παρέες όλη αυτή η απόδραση μπορεί να διεξαχθεί και βράδυ.

Power yoga

Σε ένα εκπληκτικό περιβάλλον δείγμα της ανεξάντλητης και απαράμιλλης Ελληνικής φύσης πραγματοποιήθηκε η δραστηριότητα της Power Yoga. Νερό, καταπράσινα λιβάδια και χιονισμένες γεμάτο έλατα βουνοκορφές συνθέτουν το σκηνικό στη λίμνη Δόξα δίπλα στην Αρχαία Φενεό. Σε ένα τέτοιο τοπίο ιδανικό για πνευματική άσκηση η Χριστίνα Μανολίδου, με πολλές σπουδές πάνω στη φιλοσοφία της Yoga γενικότερα, κατάφερε καθοδηγώντας μας να μας αναζωογονήσει ψύχη και σώμα.

Τοξοβολία

Μεγάλη τιμή η φιλική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Grand Chalet του Νίκου Ελευθερίου και τις οικογένειας του. Τα πάνω από 30 Πανελλήνια πρωταθλήματα εκ των οποίων τα 10 συνεχόμενα, οι πολλές Ευρωπαϊκές διακρίσεις σαν αθλητής αλλά και οι προπονητικές του επιτυχίες με δύο αθλητές του δευτέρους Παγκόσμιους πρωταθλητές, καθιστούν τον Νίκο Ελευθερίου τον νούμερο ένα Έλληνα τοξοβόλο χάρις στην αγάπη του οποίου το άθλημα παραμένει στην Ελλάδα ακόμα ζωντανό. Στη λίμνη Δόξα λοιπόν ο Νίκος μέσα από ένα διαγωνισμό με μετάλλια που ίδιος και η σύζυγο του έστησαν μας βοήθησε στην ουσία να παίξουμε και έτσι να μας περάσει μερικά μυστικά από το πρώτο όπλο που έδωσε την δυνατότητα στον άνθρωπο να επιτεθεί από απόσταση.

Ιππασία

Σε συνεργασία με τον όμιλο ελεύθερης ιππασίας  της περιοχής σας προτείνουμε να γνωρίσετε αυτά τα υπέροχα ζώα και οργανώνουμε για εσάς  ατομικά και  ομαδικά μαθήματα για μικρούς και μεγάλους, αλλά και εξορμήσεις στο βουνό για τους πιο προχωρημένους.

Jeeping tour

Δύο εκπληκτικά εξοπλισμένα οκταθέσια Land Rover Defender αναλαμβάνουν να παραλάβουν την παρέα σας έξω από το chalet σας και να σας ταξιδέψουν με ασφάλεια σε μαγικές λίμνες απομακρυσμένα αλπικά χωριουδάκια και θαυμαστά τοπία μέσα στις χιονισμένες πλαγιές της Ζήρειας.
Μετά από την δίωρη ή τετράωρη εξόρμηση σας το φαγητό και τον καφέ τα Defender σας μεταφέρουν με ασφάλεια πίσω στο chalet σας.

Πτήση με ελικόπτερο

To Grand chalet δίνει την δυνατότητα στους πελάτες του για μια εμπειρία ζωής, πτήση με ελικόπτερο πάνω από την κορυφογραμμή της Ζήρειας. Για τους τολμηρούς το ελικόπτερο σας αφήνει με τον εξοπλισμό σας για ski σε φυσικές πίστες σχεδόν στην κορυφή του βουνού δύο χιλιάδες πεντακόσια μέτρα.