Λίμνη Δασίου

Η λίμνη Δασίου βρίσκεται στους βορειοδυτικούς πρόποδες του όρους Κυλλήνη σε υψόμετρο 1480 μέτρων , απέχει 2,5 χλμ από το Χιονοδρομικό  Κέντρο της Ζήρειας και 8,5 χλμ απο τα Άνω Τρίκαλα. Πρόκειται για μια φυσική λίμνη η οποία το χειμώνα δημιουργείται από τις συγκεντρώσεις των νερών στο οροπέδιο της Ζήρειας και το καλοκαίρι μετατρέπεται σε ένα καταπράσινο λιβάδι. Μεγάλο ενδιαφέρον αποκτά η λίμνη όταν οι χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα την μετατρέπουν σε ένα απέραντο παγοδρόμιο. Η πλούσια βιοποικιλότητα γύρω από την λίμνη το οροπέδιο και την κοιλάδα της Φλαμπουρίτσας έχουν εισάγει την περιοχή στο δίκτυο NATURA ως κομμάτι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον που χρήζει προστασίας.

Λίμνη Στυμφαλία

Η Στυμφαλία είναι ελώδης λίμνη της ορεινής Κορινθίας. Βρίσκεται σε ένα οροπέδιο σε υψόμετρο 600 μέτρων ανάμεσα στα όρη Κυλλήνη και Ολίγυρτο. Το βάθος της είναι περίπου 10 μέτρα, έχει γλυκό νερό και ή έκταση της απλώνεται σε 7.700 στρέμματα το χειμώνα και 3.500 στρέμματα το καλοκαίρι.
Η Στυμφαλία αποτελεί ένα από τους σπάνιους υδροβιότοπους της Πελοποννήσου καθώς είναι καταφύγιο για 133 είδη προστατευόμενων πουλιών, απειλούμενων υπό εξαφάνιση και πολλών μεταναστευτικών πουλιών. Η λίμνη Στυμφαλία συνδέεται με τον έκτο άθλο του Ηρακλή ο οποίος στην περιοχή αντιμετώπισε τις Στυμφαλίδες Όρνιθες. Απόσταση απο τα Chalet περίπου 1 μια ώρα.

Λίμνη Δόξα

Η λίμνη Δόξα είναι μία τεχνητή λίμνη σε υψόμετρο 900 μέτρων, η οποία βρίσκεται στην Φενεό Κορινθίας 35 χλμ από τα Άνω Τρίκαλα. Η κατασκευή της ολοκληρώθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1990, και στηρίχτηκε στον χείμαρρο Δόξα που ρέει σε εκείνη την περιοχή. Με πέντε χιλιόμετρα περίμετρο η Λίμνη Δόξα είναι ιδανικός τόπος για πεζοπορία και ποδηλασία. Τη λίμνη αγκαλιάζουν τρία πανύψηλα βουνά της Πελοποννήσου Η Ζήρεια με υψόμετρο 2374 μέτρα ο Χελμός με υψόμετρο 2355 μέτρα και η Ντουρντουβάνα στα 2109 μέτρα. Η ύπαρξη αυτών των βουνών γύρω  από την λίμνη δημιουργούν ένα εντυπωσιακό αλπικό τοπίο.

Σπήλαιο Ερμή

Βρίσκεται στην ανατολική πλαγιά της Ζήρειας σε υψόμετρο 1700 μέτρα. Κατά την αρχαιότητα, αποτελούσε το μέρος στο οποίο λατρεύονταν ο Ερμής. Στο σπήλαιο του Ερμή μπορεί κανείς να θαυμάσει την αριστοτεχνία της φύσης που απλώνεται σε 7 αίθουσες που “στολίζονται” από ογκώδεις σταλακτίτες και σταλαγμίτες που αποδεικνύουν τα εκατομμύρια χρόνια της ηλικίας του σπηλαίου.